Το www.herbalcosmetics.gr είναι η ηλεκτρονική σελίδα της επιχείρησης Arvaniti Herbal Cosmetics.

Η Arvaniti Herbal Cosmetics δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου των 100% φυσικών καλλυντικών Bioaroma και έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεσή τους στην Β. Ελλάδα.

Η Bioaroma είναι μια καθετοποιημένη μονάδα γύρω από τον χώρο των βοτάνων, με δικές της βιολογικές καλλιέργειες, αποστακτήριο για την παραγωγή-απόσταξη αιθέριων ελαίων καθώς και με επισκέψιμο μουσείο και κήπο με βότανα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτη. Προχώρησε μετά από μακροχρόνιες μελέτες των αρχαιολογικών στοιχείων των μινωικών αρωματοποιών αλλά και παλιών συνταγών των γιαγιάδων του νησιού, στην παρασκευή για πρώτη φορά 100% φυτικών χειροποίητων καλλυντικών με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο, αλάδανο κ.α.

Η Bioaroma ανατρέπει τους κανόνες της μοντέρνας κοσμετολογίας προχωρώντας στην παρασκευή καλλυντικών χωρίς νερό “Water free Products”. Το γεγονός αυτό αποκλείει την χρήση χημικών συντηρητικών και έτσι περήφανα εισάγει στην αγορά προϊόντα 100% φυσικά. Οι κοινές καλλυντικές κρέμες του εμπορίου περιέχουν 60-70% νερό με αποτέλεσμα για να συντηρηθούν να απαιτούνται ισχυρά χημικά συντηρητικά τα οποία συχνά είναι αλλεργιογόνα ή καρκινογόνα. Αντίθετα τα προϊόντα της Bioaroma είναι συμπυκνωμένα ισχυρά προϊόντα τα οποία διαρκούν 4 φορές περισσότερο από τις κοινές κρέμες χωρίς κανένα χημικό συντηρητικό. Επιπλέον λόγω της ελαιώδης βάσης τους πραγματοποιείται φυσική λίπανση της στοιβάδας του δέρματος διατηρώντας διαρκή ενυδάτωση χωρίς να μπλοκάρουν τους πόρους και χωρίς να βαραίνουν την επιδερμίδα.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τον κόσμο των 100% φυσικών καλλυντικών Bioaroma! Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με την Bioaroma, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς με μεγάλη χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Καλώς ήρθατε!!!